Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon 44 224 223​

Danmarks Billigste

Breinholm Danmarks bedste & billigste leverandør, af skifer til alt tag & facade arbejde.

Hvorfor er vi så det! hos os er kunden 3 led i kæden dvs. Spanien-Breinholm-kunden. 

Og ikke som, de almindelige leverandører 5 led.

Typisk handler blikkenslageren med en grossist, som køber det hos importøren, som igen køber det i Spanien. Blikkenslageren er altså 4 led, og sælger det nu til kunden, ca. 30-50% dyrere end nødvendigt.

Vi var hos Breinholm trætte af dette, da det nærmest var umuligt, at sælge et naturskifertag til private pga. prisen. Så det gjorde vi noget ved, med det resultat, at vi i dag kan tilbyde Spansk Kvalitetsskifer til DK´s bedste priser

Totalentreprise:

Breinholm og vores Tømrer & Blikkenslagerafd. kan gøre jeres næste projekt endnu billigere.

Vi har flere års erfaring i totalentrepriser overalt i Danmark. Hos Breinholm råder vi over vores egne dygtige tømrer og Blikkenslagere, vi klarer også mindre stilladsprojekter, mureropgaver, spartelarbejde, mm.

Fordi vi rummer så meget forskelligt under samme tag, og at kunderne kun behøver ringe et sted for at få løst hele opgaven, gør at Breinholm næsten altid er billigst, også selv om opgaven ligger i den anden ende af landet.

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til jeres forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Breinholm ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: 44 224 223

CVR: 33379196 

E-mail: per.verdi@mail.dk

   Find os på kortet her